Waarom investeren in je relatie zo belangrijk is
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

WAAROM INVESTEREN IN JE RELATIE ZO ONTZETTEND BELANGRIJK IS!

Lees even dit schrijnende verhaal.

Deze week had ik een kennismaking /intake met een ondernemend stel dat eigenlijk uit elkaar wil, maar het financieel niet kan. Dit zijn geluiden die ik vaker hoor en waar veel over te lezen valt.

De explosief hoge huizenprijzen maken het ze erg moeilijk om te scheiden. Hun business staat onder druk. Al die kosten zoals alimentatie, nieuwe spullen kopen, wellicht minder werken (om voor de kinderen te zorgen), of juist meer moeten werken etc maken dat ze het gevoel hebben met hun rug tegen de muur te staan. Ze klampten zich vast aan het idee dat ze wellicht toch maar samen moeten blijven. Zodoende belde ze mij.

Eigenlijk heel schrijnend en heel verdrietig.

Want als het samen echt niet meer werkt is het natuurlijk vreselijk dat je financieel vast lijkt te zitten.

We kwamen tot de conclusie dat zij ander soort hulp nodig hebben dan bij mij.

Iemand die ze helpt om hun relatie zo goed mogelijk te ontvlechten. Iemand die verder kijkt en mogelijkheden voor ze ziet. Zodat hun wegen (hopelijk liefdevol) kunnen scheiden en ze allebei verder kunnen.

Daarop heb ik ze doorverwezen naar een geweldige mediator: Nancy Jansen- van Iersel uit Goirle. Zij weet alles over financiële zaken bij scheiding en is ook ook nog eens een heel fijn, warm mens. ???

Daarom post ik deze video die ik afgelopen zomer heb opgenomen nog maar eens.

Wacht niet tot het te laat is.

Trek (veel) eerder aan de bel.

Trek op tijd aan de bel!

Doe dit jullie zelf en jullie kinderen niet aan om in zo’n benauwde positie terecht te komen.?

Zitten er flinke scheuren in jullie relatie?

Is er veel spanning in jullie ogenschijnlijk mooie ondernemersgezin?

Neem dan contact met mij op, vaak is de liefde nog heel dichtbij en is er heel veel mogelijk om de liefde weer te laten stromen!

Het is in ieder geval het proberen waard.

Toch?!

Scheiden kan altijd nog…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....

“BEN JE NU ALWEER ZO LAAT!”, ZEGT MIJN VROUW AlS IK EINDELIJK NA EEN LANGE DAG WERKEN THUISKOM.

Dit is de realiteit van veel ondernemers. Toch nog even dat mailtje sturen, dat belletje doen. En voor je het weet ben je weer een paar uur verder en kom je weer ‘te laat’ thuis. Iedereen heeft al gegeten, de jongste ligt al in bed en heeft papa helaas weer niet...

STEL, DAT HET WEER KAN WORDEN ZOALS HET VROEGER WAS.

Nee, beter nog zelfs. Stel dat dit mogelijk is? Ergens onderweg zijn jullie het verloren. Het plezier, lachen samen, de gesprekken, de toekomstplannen. De intimiteit en de genegenheid. Het is weg, nou ja bijna weg. Op sommige momenten lijkt het weer even terug. Maar...

MEER GELD DAN GELUK.

Dat is kenmerkend voor de meeste van mijn cliënten, wanneer ze bij me starten. Ze hebben het allemaal: Een goedlopend bedrijf. Een prachtig gezin. Schitterend huis. De mooiste vakanties. En een goedgevulde bankrekening. Thuis stroomt de liefde echter niet zoals ze...

DIT DURF IK NIET TE ZEGGEN.

“Niks zeggen… werkt die strategie voor jou?” vroeg ik gisteren aan mijn cliënt? “Nee, maar ik wil hem echt niet kwetsen. Ik hou het daarom voor mezelf.” “Lever je dan niet een stukje van jezelf in?”, vroeg ik haar. “Jawel, maar misschien hoort dat erbij. Misschien wil...

BEKENDE PIJN is voor veel stellen comfortabeler dan ONBEKEND GELUK.

Wat, als je wel het lef zou hebben om de volgende stap te zetten? Om het initiatief te nemen? Iemand moet de eerste zijn. Wat zou dat jou kunnen opleveren? Wat zou dat voor jullie kunnen betekenen? Wat zou dat betekenen voor jullie kinderen, voor jullie gezin?

VREEMDGAAN TIJDENS CARNAVAL MOET KUNNEN.

Sommigen vinden dit blijkbaar hét uitgelezen moment om alle teugels te laten vieren, het is immers carnaval. Ik blijf dat toch een vreemd fenomeen vinden, dat alles maar zou mogen. Dat iedereen wat losser en amicaler is, is juist de charme van carnaval. Ik hou er van,...

Beduusd tijdens een 1 Day Couple Retreat

Beduusd tijdens een 1 Day Couple Retreat. Dat gebeurde deze week. Een 1 Day Couple Retreat geef ik aan stellen die een fijne relatie hebben en graag willen verdiepen/versterken. Het is meestal een prachtige dag met een lach en een liefdevolle traan. Deze week werden...