Relatiecoaching voor elke relatie?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Is mijn traject Vitamine L(iefde) er voor iedereen?

Het antwoord is simpel: NEE

Afgelopen week had ik een call met een man die aangaf dat hij ‘best een goede’ relatie heeft met zijn vrouw. Er miste alleen wat levendigheid, de ‘sjeu’ is eraf. Ze waren allebei in beslag genomen door de malle molen van het leven. Zijn business, haar werk, alles wat ‘moet’ gebeuren. Zij heeft bovendien een pittige burn-out achter de rug en nog steeds last van de nasleep. Natuurlijk had (heeft) dit effect op hun relatie.

Zo spraken we even met elkaar en legde ik uit wat mijn traject inhoudt en wat daarvan de investering is (wat best een grote investering is).

Daarvan kun je ook zeker een week naar Tulum in Mexico!
Lekker samen weg, hangmatje, zon, zee en strand. Zalig!
In hun geval kan dit hun relatie nét de boost geven die ze nodig hebben. Ik vroeg me hardop af of dat wellicht een goed idee voor ze zou zijn?

Geen bluf.
Geen ‘hard to get’ spelletje.
Maar gewoon gemeend en serieus meedenken!
Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven zeg ik altijd.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn traject niet altijd nodig is.

Misschien zijn zij met 5 losse sessies al goed op weg geholpen bij een andere relatiecoach/therapeut.
Dat scheelt toch ook weer aardig in de portemonnee, wie is daar nu niet blij mee?!
Ik in ieder geval wel en kan het altijd erg waarderen wanneer iemand met me meedenkt.
Deze week hoor ik van hem, hij zou het thuis bespreken.

Mijn traject is er vooral voor die stellen (meestal ondernemers met nog heel jonge kinderen) waarbij de relatie op springen staat.
‘Mijn’ stellen hebben het zwaar.
Ze maken een moeilijke tijd door.
Een emotionele tijd waarin ze voor een beslissing staan: gaan we door of niet?
Ze voelen allemaal, stuk voor stuk: ‘als we NU niks doen, gaat het mis!’
Bijna allemaal hebben ze al aan scheiden of een leven apart nagedacht.

Er is dus URGENTIE dat er NU iets moet veranderen!

En zo komen ze bij mij terecht.

Omdat er nog een vuurtje is (soms maar heel erg klein) waarvan ze hopen dat ze deze nog kunnen oppoken.?
Omdat er nog hoop is dat hun gezin bij elkaar blijft. ?
Omdat de liefde er nog wel is, echter verstopt onder een dikke laag stof.❤️‍?

Er is dus een verlangen!

Dát zijn de stellen die ik doorgaans begeleid.

Dus als je relatie ‘best wel goed’ is, zijn jullie ook van harte welkom.
Begrijp me niet verkeerd.
Maar voor dat geld kunnen jullie ook héél veel andere dingen doen!

Ik wil maar eerlijk met je zijn.

Ben je toch nieuwsgierig en neem je geen genoegen meer met ‘best wel een goede’ relatie, stuur me dan een persoonlijk bericht.
Wie weet worden jullie in 2022 weer STAPELGEK op elkaar en krijgt jullie relatie een diepgang die jullie je nu niet eens kunnen voorstellen…?

Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....

“BEN JE NU ALWEER ZO LAAT!”, ZEGT MIJN VROUW AlS IK EINDELIJK NA EEN LANGE DAG WERKEN THUISKOM.

Dit is de realiteit van veel ondernemers. Toch nog even dat mailtje sturen, dat belletje doen. En voor je het weet ben je weer een paar uur verder en kom je weer ‘te laat’ thuis. Iedereen heeft al gegeten, de jongste ligt al in bed en heeft papa helaas weer niet...

STEL, DAT HET WEER KAN WORDEN ZOALS HET VROEGER WAS.

Nee, beter nog zelfs. Stel dat dit mogelijk is? Ergens onderweg zijn jullie het verloren. Het plezier, lachen samen, de gesprekken, de toekomstplannen. De intimiteit en de genegenheid. Het is weg, nou ja bijna weg. Op sommige momenten lijkt het weer even terug. Maar...

MEER GELD DAN GELUK.

Dat is kenmerkend voor de meeste van mijn cliënten, wanneer ze bij me starten. Ze hebben het allemaal: Een goedlopend bedrijf. Een prachtig gezin. Schitterend huis. De mooiste vakanties. En een goedgevulde bankrekening. Thuis stroomt de liefde echter niet zoals ze...

DIT DURF IK NIET TE ZEGGEN.

“Niks zeggen… werkt die strategie voor jou?” vroeg ik gisteren aan mijn cliënt? “Nee, maar ik wil hem echt niet kwetsen. Ik hou het daarom voor mezelf.” “Lever je dan niet een stukje van jezelf in?”, vroeg ik haar. “Jawel, maar misschien hoort dat erbij. Misschien wil...

BEKENDE PIJN is voor veel stellen comfortabeler dan ONBEKEND GELUK.

Wat, als je wel het lef zou hebben om de volgende stap te zetten? Om het initiatief te nemen? Iemand moet de eerste zijn. Wat zou dat jou kunnen opleveren? Wat zou dat voor jullie kunnen betekenen? Wat zou dat betekenen voor jullie kinderen, voor jullie gezin?

VREEMDGAAN TIJDENS CARNAVAL MOET KUNNEN.

Sommigen vinden dit blijkbaar hét uitgelezen moment om alle teugels te laten vieren, het is immers carnaval. Ik blijf dat toch een vreemd fenomeen vinden, dat alles maar zou mogen. Dat iedereen wat losser en amicaler is, is juist de charme van carnaval. Ik hou er van,...

Beduusd tijdens een 1 Day Couple Retreat

Beduusd tijdens een 1 Day Couple Retreat. Dat gebeurde deze week. Een 1 Day Couple Retreat geef ik aan stellen die een fijne relatie hebben en graag willen verdiepen/versterken. Het is meestal een prachtige dag met een lach en een liefdevolle traan. Deze week werden...