JE RELATIE IS HET WAARD!

Start vandaag nog!
Wil jij dat jouw relatie slaagt?
Ja, dit wil ik!

Het online Relatiecoach Programma van Stapelgek duurt maar ongeveer 15 minuten per dag! Wij vinden dat je niet veel extra tijd moet besteden achter een scherm. We vinden het veel belangrijker dat je extra tijd steekt in je relatie! 

In ons online Relatiecoach Programma ga je zelf aan de slag om je relatie te verbeteren! Door middel van korte modules, telkens over een ander belangrijk onderwerp, krijg jij nieuwe inzichten over jezelf én je partner.
Je leert kijken met een frisse blik.
De liefde wordt weer zichtbaar en krijgt weer kans!

Tevens krijg je automatisch toegang tot de Stapelgek Community, waar je in contact kunt komen met anderen. Hoe doen zij het?
De community is dé plek voor positieve relatie inspiratie. Hier kun je met mensen praten over hun ervaringen en kun jij jouw ervaringen delen. Zo leren we van elkaar en inspireren we elkaar!

Wil jij weer stapelgek worden op je eigen partner?

Als eerste mocht ik dit programma testen. Erg leuk om te doen. Al snel merkte ik dat de opdrachten een positieve uitwerking op mij hadden! Het programma maakt je bewust en houdt je een spiegel voor. Soms is het mooi wat je ziet, soms ook niet. Maar juist beiden spiegelbeelden geven zoveel inzicht in je zelf en in je relatie!
Dit programma is geweldig. Het kost weinig tijd,  elke dag krijg je nieuwe, verhelderende inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt! Mijn man en ik hebben een mooie relatie, maar soms leven ook wij langs elkaar heen. We nemen nu bewust weer meer tijd voor elkaar en hebben zelfs soms weer van die verliefde momentjes! Erg mooi.

Martha

Ik zat in het testpanel. Moest even wennen aan de structuur van de modules, maar daar was ik zo aan gewend. Het past daarom denk ik zo mooi en gemakkelijk in te passen. Geen moeilijke en zweverige woorden. Sharon en Olivier delen veel hoe zij met bepaalde situaties om zijn gegaan, dat maakt het heel herkenbaar en praktisch. Ook fijn dat je ze altijd kunt benaderen en dus ook persoonlijk contact kunt hebben. Dan kun je een chatbericht sturen. Mijn vriendin vond het ook erg leuk, we hebben het programma samen doorlopen. Alleen dat al gaf zoveel lol en mooie gesprekken. Ik kan het iedereen aanraden, je relatie is niet vanzelfsprekend leuk en gezellig. Daar moet je moeite voor blijven doen!

Rick

Mijn man had ik niet meteen verteld dat ik in het testpanel zat. Ik was nieuwsgierig naar het resultaat, want daar gaat het natuurlijk om! De kinderen, ons werk, etc allemaal redenen waardoor je je soms meer huisgenoten voelt dan lovers. Door het volgen van de modules  had ik elke dag even tijd voor mezelf! Ik heb na afloop dan ook besloten om te gaan mediteren, dit wil ik voortaan elke dag: een moment voor mij! Mijn man had gauw in de gaten dat ik meer tijd ging stoppen in onze relatie en alles met meer aandacht deed. Na een paar dagen heb ik dan toch maar verteld waar alle inspiratie vandaan kwam, hij vond het erg leuk. Het is nu alweer een paar weken geleden, maar hebben echt wat dingen aangepast in ons leven, waardoor er meer tijd is voor elkaar! Tof Sharon en Olivier, dank je wel!

Anne

Stapelgek Online Relatiecoach Programma is iets voor jou als:

Je meer liefde wilt ervaren in je relatie!
Je bereid bent om in beweging te komen!
Je écht gemotiveerd bent!
Je met nieuwe, frisse ogen durft te kijken!

Je meer wilt lachen met je partner!
Je meer intimiteit verlangt!
Je wilt dat je relatie verdiept en slaagt!
Je uit de sleur wil komen!