'Hoe' is niet interessant. Het resultaat wel!

Contact

VERBETER JE RELATIE!
 

VOOR WIE?
De meeste van mijn cliënten zijn stellen met kinderen. Het gaat me namelijk aan het hart dat er elk jaar 70.000 kinderen in Nederland horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Ik richt me dus vooral op de ouders.  Zij hebben vaak de hoop dat de relatie weer beter wordt, maar ze hebben ook soms al nagedacht over een leven zonder elkaar. In sommige gevallen weten ze zelf écht niet meer wat ze willen: samen blijven of uit elkaar gaan. Die hoop, intentie of twijfel is vaak het startpunt van een bijzonder traject naar weer een mooie relatie.
Uiteraard kan de medaille ook de andere kant op vallen en komt men tot de conclusie dat het beter is dat wegen scheiden. 

WAT VERWACHT IK VAN JULLIE?
Als jullie mijn hulp inschakelen, verwacht ik dat jullie bereid zijn om door de bril van de ander te willen leren kijken (hoe moeilijk dat ook is), maar ook om je eigen aandeel in de relatie onder de loep te nemen. Bovendien verwacht ik dat jullie bereid zijn om je te laten spiegelen, ook als dat confronterend kan zijn (de fluwelen handschoentjes laat ik thuis (sorry!),
al doe ik dat altijd liefdevol, ik bijt heus niet:-)

MIJN AANPAK EN METHODIEKEN
Als relatietherapeut bied ik ondersteuning door problemen helder boven water te krijgen en bespreekbaar te maken.
Ik begeleid in het proces om weer in verbinding met elkaar te komen en de positieve energie (liefde) weer te laten stromen. Samen onderzoeken we wat er speelt en wat jullie graag willen bereiken.

First things first: laten we eerst eens bellen met elkaar om kennis te maken. Jullie zullen vast vragen aan mij hebben en ik hoor dan ook graag kort waar de schoen ‘m volgens jullie wringt.
Mochten we met elkaar willen starten, dan mail ik een intakeformulier. Na ontvangst van het ingevulde intakeformulier en de betaling van jullie gekozen traject, kunnen we meestal op korte termijn de eerste sessie inplannen.

Een traject bestaat uit gezamenlijke individuele gesprekken. Geen relatie is hetzelfde.
Daarom neem ik jullie unieke situatie en doelstelling als uitgangspunt. Ik besluit in het moment voor welke aanpak ik kies. Soms is kies ik een tool om tot een inzicht te komen, of zet ik het in wanneer iemand ‘in het hoofd’ blijft zitten en moeilijk bij zijn/haar gevoel kan komen. 

Tijdens de sessies gebruik ik verschillende bewezen methoden en technieken zoals geweldloze communicatie, het verbindingswiel, de 5 liefdestalen, dramadriehoek, FEMS, EFT, the Work en het genogram. Ook heb ik verschillende vragenlijsten die inzicht geven in jullie gedrag en behoeften. Na elke sessie geef ik een opdracht mee, zodat jullie ook tussentijds nieuwe inzichten opdoen en blijven investeren in jullie relatie. Immers, wat je aandacht geeft groeit!

Een methode waar ik tevens veelvuldig mee coach is systemisch werk. Problemen en gedragspatronen waar je vandaag de dag tegenaan loopt, hebben bijna altijd (onbewust )hun oorsprong uit je gezin van herkomst en familiesysteem (je ouders en voorouders). Door bewustwording van de oorsprong hiervan kun je belemmerende en overtuigende patronen (die je nu niet meer dienen) doorbreken. Dit resulteert vaak in diepe inzichten op gevoelsniveau. Welke veel effectiever en duurzamer zijn dan alleen weten vanuit het hoofd, de ratio. Op gevoelsniveau beklijft het beter.

Ik kan van te voren dus niet zeggen ‘hoé’ ik de sessies invulling geef. Het maakt ook niet uit. Het gaat om het resultaat.

WAAR?
De verschillende sfeervolle locaties waar ik werk zijn in Vught, dat ligt bij Den Bosch.
Deze zijn altijd discreet toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar (allemaal vlakbij de A2).
Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Jullie zijn heel welkom!

Liefs Sharon, zeg maar Saar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb Sharon leren kennen als een betrokken, empathische en liefdevolle (relatie)coach.
Bij haar ben je in goede en vakkundige handen. Vanuit haar levenservaring en een
positieve basishouding helpt ze mensen voorbij de grenzen kijken. Ze daagt uit en ze nodigt uit.
Hartelijk, onderzoekend en oordeelloos neemt ze je/jullie mee in het proces.
Loes Koot

Coach / Docent Sonnevelt Opleidingen

Er is iets waardoor we ons helemaal op ons gemak voelen bij Sharon.
Daardoor durfden we allebei te zeggen waar we thuis omheen draaien. Nu we allebei ons hart hebben gelucht hebben we elkaar weer gevonden. Al blijft het ‘werken’, maar op nu een fijne manier. It takes two to tango! Dat zegt ze altijd en is helemaal waar.

 

Anoniem

Hartelijke bedankt voor het hele fijne gesprek van vannochtend!
Je doet het goed en we willen jou teruggeven dat je op een natuurlijke wijze ons veiligheid biedt om te delen wat er speelt bij ons!
Dat heeft ons goed gedaan! Hartelijke groet, N&M

Anoniem

Een gesprek met Sharon is heel prettig. Ze ontving me hartelijk en warm. Ze was er echt voor mij. Het was zo fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen! In deze tijd, waarbij veel digitaal contact is had ik juist behoefte aan iemand die tijd neemt voor mij! Ik voelde al meteen meer positieve energie na het eerste gesprek. Na het tweede gesprek kon ik al meteen aan de slag met de inzichten die ik bij Sharon kreeg. De sfeer is heel prettig en huiselijk. Het voelde echt als ‘me time’, tijd voor MIJ!

Claire

We stonden op het punt dat we het niet meer wisten. Uit elkaar? Maar de kinderen dan? Via via kwamen we bij Sharon terecht. Lang verhaal kort: we zien het weer zitten, al gaat het niet vanzelf. Door corona hebben we veel meer tijd voor elkaar en voor de kinderen. We voelen ons weer een gezin. Met alles dat erbij hoort. 

Anoniem

Haar praktijk ligt zo mooi, dat je er een ruzie voor op het spel zet!
Zonder gekheid, dank je wel voor alle mooie gesprekken die we bij je hadden.
We keken er echt naar uit iedere keer, al was het soms ook heftig.
Het heeft ons veel gebracht, vooral het inzicht dat we zoveel van elkaar houden!
We kunnen het iedereen aanraden, er is overal wel wat.
Waarom alles alleen oplossen, terwijl Sharon kan helpen 🙂

Mo en Bo