Interactieve lezing ‘Vitamine L(iefde)’
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Wij zijn Sharon & Olivier. De bedenkers van Stapelgek!

Wat leuk dat je onze eerste blog leest. Wij hebben een relatie met alles wat daar bij komt kijken… net zoals die jij nu hebt of in de toekomst hoopt te krijgen.

Via onze interactieve lezing ‘Vitamine L’ nemen wij je mee in ons verhaal over onze eigen relatie. Wij zijn geen coach of relatietherapeuten… wel een normaal stel. Wij vertellen openhartig over ons leven en hoe wij nu en in moeilijke periodes met elkaar en de situatie zijn omgegaan. Onze drive om dit te doen? Veel meer mensen gelukkig zien en meer relaties die slagen.
Ons verhaal verschilt waarschijnlijk niet heel veel van andere relaties en is daarom heel herkenbaar. Het is echter wellicht wel verschillend hoe wij met elkaar omgaan en hoe je onze tips & tricks kunt gebruiken om liefdevoller met je partner om te gaan of in een toekomstige relatie elkaar beter te begrijpen. Onze lezing ‘Vitamine L’ is bedoeld voor iedereen. Publiek met zowel koppels als singles.

Met de Stapelgek! inspireren wij via interactieve lezingen en een toekomstige online programma om een liefdevolle relatie aan te gaan, te hebben én te behouden. Wil je weer stapelgek op elkaar worden of wordt je juist stapelgek van elkaar en wil je daar iets aan doen? Neem dan contact op met ons of neem deel aan ons online programma waarvoor je via contact@stapelgek.com kunt aangeven (zonder verplichtingen) dat je daarvoor interesse hebt. 

Tijdens onze interactieve lezing vertellen wij je ons eigen verhaal. Je komt op een leuke en snelle manier achter onze geheimen. Wij geven je namelijk gemakkelijke bruikbare tips & tricks, waarmee je direct in je relatie thuis of op je werk aan de slag kunt gaan. Geen zoetsappigheden, maar wij delen ‘real life’ ervaringen en inzichten met een flinke saus humor ‘on top’!

Sinds 1994 zijn wij samen en hebben ruim 145.000 ‘vlieguren’ met elkaar achter de rug. Daarnaast heeft Olivier over de gehele wereld gereisd als directeur van beursgenoteerde organisaties en mooie toonaangevende familie ondernemingen. In die hoedanigheid heeft hij meer dan 45 landen bezocht waar hij mooie zakelijke relaties aangegaan is met mensen met een totaal andere culturele achtergrond.
Ook wij hebben te maken gehad met ups en downs. Kleine en grote financiële, werk- en relatie problemen. Wij weten wat het is… . Wij zijn er van overtuigd dat in de jaren die nog komen gaan, er nog zeker dieptepunten maar hopelijk nog meer hoogtepunten zullen volgen. Dit hoort nu eenmaal bij het leven en dat hebben wij ons altijd beseft.
Situaties in ons leven hebben onze relatie meerdere keren uitgedaagd. Toch vonden wij telkens weer de juiste manieren om deze uitdagingen samen aan te gaan. Blijkbaar is ons vermogen om problemen met elkaar en anderen op te lossen een inspiratie voor velen. Regelmatig worden wij in vertrouwen genomen door familie, vrienden en kennissen. Heftige relatie- en zakelijke problemen worden met ons gedeeld, waarna wij niemand vertellen hoe ze deze op moeten lossen. Wij geven namelijk alleen onze eigen inzichten, hoe wij met bepaalde situaties zijn omgegaan. “Hoe hebben jullie dat dan gedaan?” is een veel gestelde vraag aan ons. Het zijn vaak emotionele, maar ook mooie gesprekken. Wij oordelen nooit, zijn discreet en laten iedereen in hun waarde.
Alle bijzondere privé- en zakelijke gesprekken van de afgelopen jaren inspireerde ons om dit niet te beperken tot onze eigen kring, maar om meer mensen te laten leven in liefde! Zo ontstond het idee voor Stapelgek! Academy.

Wij kunnen geen relaties maken of breken, maar zien wel dat mensen met meer positieve energie naar huis gaan. Onze ervaring is dat heftige relatie problemen niet het begin van het einde zijn, maar juist duidelijkheid en meestal een nieuwe start!
65.000 koppels in Nederland stappen in het huwelijksbootje en ruim 15.000 koppels laten hun relatie officieel registreren. Niemand van deze ruim 80.000 relaties heeft de verwachting dat de relatie ooit eindigt in een scheiding. Maar helaas liegen de cijfers er niet om. Er zijn jaarlijks 30.000 scheidingen in ons land met 70.000 betrokken kinderen. Om een indicatie te geven… dat is een stad zo groot als Gouda. Daar worden wij best wel verdrietig van en nog meer motivatie om ons eigen verhaal te vertellen voor inspiratie. Ruim 1 op de 3 levert het romantische boterbriefje in voor een scheiding. Meestal met dure advocaatkosten en alle negatieve emoties die er bij komen kijken. Aan de andere kant kennen we ook relaties die er alles aan hebben gedaan om bij elkaar te blijven maar waar het uiteindelijk niet is gelukt. Ook dat is een keuze waardoor je allebei uiteindelijk een weg kunt vinden om gelukkiger kunt worden en rust kunt vinden voor een nieuwe mooie toekomst.

Boek ons voor je bijeenkomst en wij geven je 3 inzichten voor een mooie relatie met elkaar of voor inzichten hoe je met een toekomstige relatie kunt omgaan.
Onze interactieve lezing duurt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur. Niet alleen maar luisteren want we nodigen ook uit voor interactie.

Wil je alvast meer informatie, je inschrijven of op de hoogte gehouden worden? Stuur ons een bericht via contact@stapelgek.com of bezoek de Facebook pagina van Stapelgek Academy.

Leef in Liefde!

Sharon & Olivier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....

“BEN JE NU ALWEER ZO LAAT!”, ZEGT MIJN VROUW AlS IK EINDELIJK NA EEN LANGE DAG WERKEN THUISKOM.

Dit is de realiteit van veel ondernemers. Toch nog even dat mailtje sturen, dat belletje doen. En voor je het weet ben je weer een paar uur verder en kom je weer ‘te laat’ thuis. Iedereen heeft al gegeten, de jongste ligt al in bed en heeft papa helaas weer niet...

STEL, DAT HET WEER KAN WORDEN ZOALS HET VROEGER WAS.

Nee, beter nog zelfs. Stel dat dit mogelijk is? Ergens onderweg zijn jullie het verloren. Het plezier, lachen samen, de gesprekken, de toekomstplannen. De intimiteit en de genegenheid. Het is weg, nou ja bijna weg. Op sommige momenten lijkt het weer even terug. Maar...

MEER GELD DAN GELUK.

Dat is kenmerkend voor de meeste van mijn cliënten, wanneer ze bij me starten. Ze hebben het allemaal: Een goedlopend bedrijf. Een prachtig gezin. Schitterend huis. De mooiste vakanties. En een goedgevulde bankrekening. Thuis stroomt de liefde echter niet zoals ze...

DIT DURF IK NIET TE ZEGGEN.

“Niks zeggen… werkt die strategie voor jou?” vroeg ik gisteren aan mijn cliënt? “Nee, maar ik wil hem echt niet kwetsen. Ik hou het daarom voor mezelf.” “Lever je dan niet een stukje van jezelf in?”, vroeg ik haar. “Jawel, maar misschien hoort dat erbij. Misschien wil...

BEKENDE PIJN is voor veel stellen comfortabeler dan ONBEKEND GELUK.

Wat, als je wel het lef zou hebben om de volgende stap te zetten? Om het initiatief te nemen? Iemand moet de eerste zijn. Wat zou dat jou kunnen opleveren? Wat zou dat voor jullie kunnen betekenen? Wat zou dat betekenen voor jullie kinderen, voor jullie gezin?

VREEMDGAAN TIJDENS CARNAVAL MOET KUNNEN.

Sommigen vinden dit blijkbaar hét uitgelezen moment om alle teugels te laten vieren, het is immers carnaval. Ik blijf dat toch een vreemd fenomeen vinden, dat alles maar zou mogen. Dat iedereen wat losser en amicaler is, is juist de charme van carnaval. Ik hou er van,...

Beduusd tijdens een 1 Day Couple Retreat

Beduusd tijdens een 1 Day Couple Retreat. Dat gebeurde deze week. Een 1 Day Couple Retreat geef ik aan stellen die een fijne relatie hebben en graag willen verdiepen/versterken. Het is meestal een prachtige dag met een lach en een liefdevolle traan. Deze week werden...