Interactieve lezing ‘Vitamine L(iefde)’
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatiecoach | Online Relatietest | Lezingen | Online Relatiecoaching

Wij zijn Sharon & Olivier. De bedenkers van Stapelgek!

Wat leuk dat je onze eerste blog leest. Wij hebben een relatie met alles wat daar bij komt kijken… net zoals die jij nu hebt of in de toekomst hoopt te krijgen.

Via onze interactieve lezing ‘Vitamine L’ nemen wij je mee in ons verhaal over onze eigen relatie. Wij zijn geen coach of relatietherapeuten… wel een normaal stel. Wij vertellen openhartig over ons leven en hoe wij nu en in moeilijke periodes met elkaar en de situatie zijn omgegaan. Onze drive om dit te doen? Veel meer mensen gelukkig zien en meer relaties die slagen.
Ons verhaal verschilt waarschijnlijk niet heel veel van andere relaties en is daarom heel herkenbaar. Het is echter wellicht wel verschillend hoe wij met elkaar omgaan en hoe je onze tips & tricks kunt gebruiken om liefdevoller met je partner om te gaan of in een toekomstige relatie elkaar beter te begrijpen. Onze lezing ‘Vitamine L’ is bedoeld voor iedereen. Publiek met zowel koppels als singles.

Met de Stapelgek! inspireren wij via interactieve lezingen en een toekomstige online programma om een liefdevolle relatie aan te gaan, te hebben én te behouden. Wil je weer stapelgek op elkaar worden of wordt je juist stapelgek van elkaar en wil je daar iets aan doen? Neem dan contact op met ons of neem deel aan ons online programma waarvoor je via contact@stapelgek.com kunt aangeven (zonder verplichtingen) dat je daarvoor interesse hebt. 

Tijdens onze interactieve lezing vertellen wij je ons eigen verhaal. Je komt op een leuke en snelle manier achter onze geheimen. Wij geven je namelijk gemakkelijke bruikbare tips & tricks, waarmee je direct in je relatie thuis of op je werk aan de slag kunt gaan. Geen zoetsappigheden, maar wij delen ‘real life’ ervaringen en inzichten met een flinke saus humor ‘on top’!

Sinds 1994 zijn wij samen en hebben ruim 145.000 ‘vlieguren’ met elkaar achter de rug. Daarnaast heeft Olivier over de gehele wereld gereisd als directeur van beursgenoteerde organisaties en mooie toonaangevende familie ondernemingen. In die hoedanigheid heeft hij meer dan 45 landen bezocht waar hij mooie zakelijke relaties aangegaan is met mensen met een totaal andere culturele achtergrond.
Ook wij hebben te maken gehad met ups en downs. Kleine en grote financiële, werk- en relatie problemen. Wij weten wat het is… . Wij zijn er van overtuigd dat in de jaren die nog komen gaan, er nog zeker dieptepunten maar hopelijk nog meer hoogtepunten zullen volgen. Dit hoort nu eenmaal bij het leven en dat hebben wij ons altijd beseft.
Situaties in ons leven hebben onze relatie meerdere keren uitgedaagd. Toch vonden wij telkens weer de juiste manieren om deze uitdagingen samen aan te gaan. Blijkbaar is ons vermogen om problemen met elkaar en anderen op te lossen een inspiratie voor velen. Regelmatig worden wij in vertrouwen genomen door familie, vrienden en kennissen. Heftige relatie- en zakelijke problemen worden met ons gedeeld, waarna wij niemand vertellen hoe ze deze op moeten lossen. Wij geven namelijk alleen onze eigen inzichten, hoe wij met bepaalde situaties zijn omgegaan. “Hoe hebben jullie dat dan gedaan?” is een veel gestelde vraag aan ons. Het zijn vaak emotionele, maar ook mooie gesprekken. Wij oordelen nooit, zijn discreet en laten iedereen in hun waarde.
Alle bijzondere privé- en zakelijke gesprekken van de afgelopen jaren inspireerde ons om dit niet te beperken tot onze eigen kring, maar om meer mensen te laten leven in liefde! Zo ontstond het idee voor Stapelgek! Academy.

Wij kunnen geen relaties maken of breken, maar zien wel dat mensen met meer positieve energie naar huis gaan. Onze ervaring is dat heftige relatie problemen niet het begin van het einde zijn, maar juist duidelijkheid en meestal een nieuwe start!
65.000 koppels in Nederland stappen in het huwelijksbootje en ruim 15.000 koppels laten hun relatie officieel registreren. Niemand van deze ruim 80.000 relaties heeft de verwachting dat de relatie ooit eindigt in een scheiding. Maar helaas liegen de cijfers er niet om. Er zijn jaarlijks 30.000 scheidingen in ons land met 70.000 betrokken kinderen. Om een indicatie te geven… dat is een stad zo groot als Gouda. Daar worden wij best wel verdrietig van en nog meer motivatie om ons eigen verhaal te vertellen voor inspiratie. Ruim 1 op de 3 levert het romantische boterbriefje in voor een scheiding. Meestal met dure advocaatkosten en alle negatieve emoties die er bij komen kijken. Aan de andere kant kennen we ook relaties die er alles aan hebben gedaan om bij elkaar te blijven maar waar het uiteindelijk niet is gelukt. Ook dat is een keuze waardoor je allebei uiteindelijk een weg kunt vinden om gelukkiger kunt worden en rust kunt vinden voor een nieuwe mooie toekomst.

Boek ons voor je bijeenkomst en wij geven je 3 inzichten voor een mooie relatie met elkaar of voor inzichten hoe je met een toekomstige relatie kunt omgaan.
Onze interactieve lezing duurt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur. Niet alleen maar luisteren want we nodigen ook uit voor interactie.

Wil je alvast meer informatie, je inschrijven of op de hoogte gehouden worden? Stuur ons een bericht via contact@stapelgek.com of bezoek de Facebook pagina van Stapelgek Academy.

Leef in Liefde!

Sharon & Olivier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom eerst bij mij!

Mag ik een keer heel arrogant doen? Ik doe het gewoon! Laatst poste ik onderstaande video op mijn socials (zie in de link onderaan dit bericht). De boodschap is wat arrogant, het komt echt uit mijn tenen! Maar ik meen het wel! Elk jaar zijn er twee scheidingspieken:...

Vakantie tips voor koppels!

Heb je ook bijna vakantie? Leuk toch! Of niet? Naast het woord liefde is vakantie het meest favoriete woord van veel Nederlanders. Helaas gaan die twee niet altijd goed samen. Is voor de één de vakantie een tijd om te genieten van het gezin en elkaar, de ander krijgt...

Wat is jouw relatie je waard?

WAT IS JOUW RELATIE JE WAARD? Wat is het je waard om je gezin bij elkaar te houden? Om gelukkig te zijn met je partner? En begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen scheiden of uit elkaar gaan, wanneer het echt niet meer gaat. Soms is dat juist beter voor iedereen....

Geef je relatie een cijfer!

VRAAG: Zeg eens eerlijk. Welk cijfer geef je jullie relatie? 0 staat voor heel slecht. 10 staat voor geweldig.Mooie vraag om ook eens aan je partner te vragen. Het is een laagdrempelige en goede thermometer om aan te tonen hoe jullie je relatie ervaren op dit moment....

Relatiecoaching kan ook leuk zijn hoor!

Een doos met tissues. Ze staan er niet voor niks, zelfs met je ogen dicht grijp je altijd raak. Ze vinden gretig hun aftrek, daarom een ware ‘must have’ in mijn praktijk. En nu hoor ik je denken: ‘ja, voor al die verdrietige tranen die er vloeien natuurlijk!’. Deels...

Tegen wie heb je het eigenlijk?

Tegen wie heb je het eigenlijk? ‘Dan zitten we in de auto en kiest Chantal opeens een andere route. Naar mijn mening rijden we dan flink om, maar zij vind het leuk om binnendoor te rijden door alle dorpjes. Er ontstaat een discussie, want ik vind het zonde van de...

Wordt weer Stapelgek op elkaar in 2021!

Deze kop stond afgelopen week boven mijn artikel in de regionale krant. De radiomakers van een lokale radio omroep vonden het een boeiende tekst en belde me of ze me mochten interviewen tijdens een live uitzending. Nu vroeg ik me als kind al af, wie toch die mannetjes...

Laat Corona een inspiratie zijn tijdens de feestdagen!

We kunnen ons de hele dag gek maken met alle negativiteit rondom Corona. Vrolijk word je daar niet van. Sterker nog, ik denk dat je letterlijk ziek kunt worden van zoveel narigheid. Of dat het je moe en somber maakt. Ook ik heb daar soms last van. Slechts één keer per...

Een passionele en destructieve dans

Vandaag had ik onverwacht een mooi coachgesprek, het ging over verlatingsangst. De angst om verlaten te worden, kan er juist voor zorgen dat die angst waarheid wordt. Want wellicht ga je extra hard je best doen om maar niet verlaten te worden door je partner, die dit...

Waar besteed jij je tijd aan?

Het is weekend! En de verwachting is prachtig voorjaarsweer!🌞 Waar besteed jij dit weekend je tijd aan? Heb je daar wel eens bewust over nagedacht? Iedereen heeft 24 uur in een dag. Jij bepaalt zelf waar je die 24 uur aan uitgeeft. Tijd is net als geld, waar geef jij...